Qendra Islame Shqiptare Stuttgart

Aktivitete

Feb
18
Sa
Ligjëratë nga Dr. med. Adem Nika @ Qendra Islame Shqiptare
Feb 18 um 19:00 – 21:00

Ligjëratë nga Dr. med. Adem Nika. Tema: Mrekullitë në trupin tonë.

Dr. Adem Nika është në specializim (viti 5) në Anastezi dhe mjekësi intenzive në Nordhausen-Thüringen.

Në ligjëratë mund të marrin pjesë edhe gratë.

Mrz
25
Sa
Tribunë islame @ Neckar Forum Esslingen
Mrz 25 um 19:00 – 22:00