Qendra Islame Shqiptare Stuttgart

Aktivitete

Jun
17
Sa
Iftar i përbashkët në xhami për burra @ Qendra Islame Shqiptare
Jun 17 um 21:30 – 22:15

Iftar i përbashkët në xhami për burra. Ftohen të gjithë antarët dhe xhemati në këtë iftar që organizon Qendra Islame Shqiptare.

Ligjëratë pas iftarit – Mr. Amet Memeti, Drejtor i Forumit të Rinjëve Musliman @ Qendra Islame Shqiptare
Jun 17 um 22:15 – 23:00

Ligjëratë nga Mr. Amet Memeti, drejtor i përgjithshëm i Forumit të Rinjëve Musliman (St. Gallen, Schweiz).