Qendra Islame Shqiptare Stuttgart

Shkrime

Hutbja e lamtumirës
Hutbja e lamtumirës

Hutbja e lamtumirës

O njerëz, dëgjoni se ç’do t’ju them, se nuk e di a do t’ju takoj më në këtë vend pas këtij viti! O njerëz, frikësohuni Zotit dhe respektojeni atë, bëhuni të njerëzishëm dhe të drejtë ndaj vetes dhe ndaj të…