Qendra Islame Shqiptare Stuttgart
Projekti i xhamisë së re
Projekti i xhamisë së re

Projekti i xhamisë së re

Esselamu alejkum, këto foto tregojnë se si do të duket xhamia e re në Stuttgart. Realizimi i këtij projekti varet edhe nga kontrobuti i juaj. Informata më të hollësishme gjeni në faqen e projektit www.qendraislame.com. Kryesia e Qendrës Islame Shqiptare…

U dha leja për Xhaminë e re në Stuttgart
U dha leja për Xhaminë e re në Stuttgart

U dha leja për Xhaminë e re në Stuttgart

Esselamu alejkum të nderuar/a, Falenderimi i takon Zotit të botëve. Që nga nënshkrimi i kontratës për blerjen e Objektit për Xhami në dhjetor 2016 jan bërë të gjitha përpjekjet për rregullimin e dokumentacionit për marrjen e lejes për Xhami. Më…

Tribunë islame në Stuttgart
Tribunë islame në Stuttgart

Tribunë islame në Stuttgart

N J O F T I M Qendra Islame Shqiptare në Stuttgart organizon tribunë islame me moton „Ta ndihmojmë financimin e Xhamisë së re“. Tribuna mbahet me datën 25.03.2017 dhe fillon ora 19:00. Vendi: Neckar Forum Esslingen, Ebershaldenstr. 12, 73728…

Hutbja e lamtumirës
Hutbja e lamtumirës

Hutbja e lamtumirës

O njerëz, dëgjoni se ç’do t’ju them, se nuk e di a do t’ju takoj më në këtë vend pas këtij viti! O njerëz, frikësohuni Zotit dhe respektojeni atë, bëhuni të njerëzishëm dhe të drejtë ndaj vetes dhe ndaj të…

U nënshkrua kontrata për blerjen e objektit
U nënshkrua kontrata për blerjen e objektit

U nënshkrua kontrata për blerjen e objektit

Esselamu alejkum të nderuar, ELHAMDULILAH, sot me datë 13.12.2016 u nënshkrua kontrata e blerjes së objektit për Xhami në vlerë prej 1.620.000,-€ netto. Në emër të kryesisë dhe imamit të xhamisë u urojmë blerjen e objektit dhe lusim Allahun e…