Qendra Islame Shqiptare Stuttgart

Tribunë islame në Stuttgart

N J O F T I M

Qendra Islame Shqiptare në Stuttgart organizon tribunë islame me moton „Ta ndihmojmë financimin e Xhamisë së re“.

Tribuna mbahet me datën 25.03.2017 dhe fillon ora 19:00.

Vendi: Neckar Forum Esslingen, Ebershaldenstr. 12, 73728 Esslingen.

Në tribunë mund të marrin pjesë edhe gratë. Hyrja falas për të gjithë.

Ju mirëpresim.