Qendra Islame Shqiptare Stuttgart

U nënshkrua kontrata për blerjen e objektit

Esselamu alejkum të nderuar,

ELHAMDULILAH, sot me datë 13.12.2016 u nënshkrua kontrata e blerjes së objektit për Xhami në vlerë prej 1.620.000,-€ netto.

Në emër të kryesisë dhe imamit të xhamisë u urojmë blerjen e objektit dhe lusim Allahun e Lartëmadhërishëm që ky objekt të bëhet vatër e diturisë, unitetit dhe dashurisë vëllazërore për ne dhe brezat e ardhshëm.

Esselamu alejkum
Kryesia e Qendrës Islame Shqiptare