Qendra Islame Shqiptare Stuttgart

Iftar i përbashkët në xhami për burra

Wann:
17.06.2017 um 21:30 – 22:15
2017-06-17T21:30:00+02:00
2017-06-17T22:15:00+02:00
Wo:
Qendra Islame Shqiptare
Stuttgarter Str. 72B
70469 Stuttgart
Deutschland

Iftar i përbashkët në xhami për burra. Ftohen të gjithë antarët dhe xhemati në këtë iftar që organizon Qendra Islame Shqiptare.