Qendra Islame Shqiptare Stuttgart

Ligjërata e të shtunës

Wann:
01.04.2017 um 20:00 – 21:00
2017-04-01T20:00:00+02:00
2017-04-01T21:00:00+02:00
Wo:
Qendra Islame Shqiptare Stuttgart
Stuttgarter Str. 72B
70469 Stuttgart
Deutschland

LAJMËRIM

Esselamu alejkum,

lajmërohen të gjithë antarët dhe xhemati i Xhamisë se ditën e shtunë, 01.04.2017 pas namazit të akshamit mbahet ligjërata e radhës.

Koha: Ora 20:00
Tema: Vetitë që mbrojnë dritën (nurin) e besimtarit

Në ligjëratë mund të marrin pjesë si zakonisht edhe gratë.

Ju mirëpresim

Esselamu alejkum