Qendra Islame Shqiptare Stuttgart

Ligjërata nga Rexhep ef. Sulejmani dhe Dr. med. Kushtrim Qerimi

Wann:
03.06.2017 um 22:15 – 23:00
2017-06-03T22:15:00+02:00
2017-06-03T23:00:00+02:00
Wo:
Qendra Islame Shqiptare
Stuttgarter Str. 72B
70469 Stuttgart
Deutschland

Ligjërata nga Imami i Xhamisë Rexhep ef. Sulejmani dhe Dr. med. Kushtrim Qerimi.