Qendra Islame Shqiptare Stuttgart

Aktivitete

Apr
1
Sa
Ligjërata e të shtunës @ Qendra Islame Shqiptare Stuttgart
Apr 1 um 20:00 – 21:00

LAJMËRIM

Esselamu alejkum,

lajmërohen të gjithë antarët dhe xhemati i Xhamisë se ditën e shtunë, 01.04.2017 pas namazit të akshamit mbahet ligjërata e radhës.

Koha: Ora 20:00
Tema: Vetitë që mbrojnë dritën (nurin) e besimtarit

Në ligjëratë mund të marrin pjesë si zakonisht edhe gratë.

Ju mirëpresim

Esselamu alejkum

Jun
2
Fr
Ligjëratë – Imri Llugaliu @ Qendra Islame Shqiptare
Jun 2 um 22:15 – 22:45

Ligjëratë nga Imami i nderuar nga Podujeva Imri Llugaliu.

Jun
3
Sa
Iftar i përbashkët në xhami për burra @ Qendra Islame Shqiptare
Jun 3 um 21:30 – 22:15

Iftar i përbashkët në xhami për burra. Ftohen të gjithë antarët dhe xhemati në këtë iftar që organizon Qendra Islame Shqiptare.

Ligjërata nga Rexhep ef. Sulejmani dhe Dr. med. Kushtrim Qerimi @ Qendra Islame Shqiptare
Jun 3 um 22:15 – 23:00

Ligjërata nga Imami i Xhamisë Rexhep ef. Sulejmani dhe Dr. med. Kushtrim Qerimi.

Jun
4
So
Ligjëratë – Mr. Driton Morina @ Qendra Islame Shqiptare
Jun 4 um 22:15 – 22:45

Ligjëratë nga Mr. Driton Morina.

Jun
10
Sa
Ligjëratë për gra – Zyhra Tahiraj @ Qendra Islame Shqiptare
Jun 10 um 20:00 – 21:00

Ligjëratë për gra nga Zyhra Tahiraj.

Iftar i përbashkët në xhami për gra @ Qendra Islame Shqiptare
Jun 10 um 21:30 – 22:15

Iftar i përbashkët në xhami për gra.

Ligjëratë pas Iftarit – Dr. med. Hfz. Asllan Tahiraj @ Qendra Islame Shqiptare
Jun 10 um 22:15 – 23:00

Ligjëratë pas Iftarit nga Dr. med. Hfz. Asllan Tahiraj.

Jun
17
Sa
Iftar i përbashkët në xhami për burra @ Qendra Islame Shqiptare
Jun 17 um 21:30 – 22:15

Iftar i përbashkët në xhami për burra. Ftohen të gjithë antarët dhe xhemati në këtë iftar që organizon Qendra Islame Shqiptare.

Ligjëratë pas iftarit – Mr. Amet Memeti, Drejtor i Forumit të Rinjëve Musliman @ Qendra Islame Shqiptare
Jun 17 um 22:15 – 23:00

Ligjëratë nga Mr. Amet Memeti, drejtor i përgjithshëm i Forumit të Rinjëve Musliman (St. Gallen, Schweiz).